LEVERING WEGENBOUW BEDRIJFSINFO

J.C. van Markenstraat 30, 9403 AS Assen | 0592-345275 |

Aankoop advies

Aankooptips 

 

Ondanks de grote zorg die besteed is aan deze website, kunnen door fotografie of druk de kleuren van de producten een beetje afwijken van de werkelijkheid. Maak uw definitieve keuze altijd aan de hand van monsters bij uw dealer.

Bestel uw materiaal in een keer. Alle producten op deze website zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Daardoor kunnen materialen uit verschillende producties een beetje afwijken in kleur en structuur.

Bestel liever een geringe hoeveelheid materiaal extra. Mochten er tijdens het straten stenen breken of komt de bestrating toch iets anders uit, dan zit u nooit zonder. Bovendien kunt u met een kleine voorraad later materialen vervangen.

Vanwege het grote aanbod kan uw leverancier onmogelijk alles op voorraad hebben. Houd daarom rekening met een leveringstermijn.

Controleer de materialen altijd voor verwerking. Materialen die eenmaal zijn verwerkt, zijn als zodanig geaccepteerd en kunnen achteraf nooit een reden tot klacht zijn. Herbestratingskosten worden niet vergoed.

Volg de legvoorschriften op of raadpleeg uw leverancier. Dit voorkomt onaangename verrassingen.

Een aantal betonartikelen, met name grijs beton of producten met een kleurstof kunnen gevoelig zijn voor witte uitslag, z.g.n. Kalkuitbloei. Hierop worden geen klachten geaccepteerd.

Alle vermelde afmetingen zijn circa. De mogelijkheid bestaat dus dat de maten een beetje afwijken. Eventuele klachten hierover worden niet geaccepteerd. Meet voor aankoop het product op, als u strikt gebonden bent aan bepaalde afmetingen.