LEVERING WEGENBOUW BEDRIJFSINFO

J.C. van Markenstraat 30, 9403 AS Assen | 0592-345275 |

Levering

 

Prijzen van producten zijn per m2 en incl. b.t.w. indien anders dan vermelden wij dat er bij, bijvoorbeeld per stuk.

Levertijden en productie
Op het ogenblik zijn de levertijden langer dan normaal, ook kunnen producten tijdelijk uitverkocht zijn.

U kunt ons het beste daarom benaderen om te informeren of een product leverbaar of op voorraad is.

Dat kunt u doen door ons bericht te sturen via e-mail.

VRACHTKOSTEN

 

€ 95,00 excl. 21% b.t.w.  geldig tot 31 december 2023, door de verhoging van o.a. brandstof en grondstoffen zijn tussentijdse prijsverhogingen mogelijk, vraag daarom altijd naar de juiste prijs. Wij kunnen u dan ook niet garanderen dat bedragen die hier op het ogenblik vermeldt staan ook de dag prijs is.

 

Voor vrachten minder dan 2 ton kan een onder vracht toeslag worden berekend van € 120,00 excl. 21% b.t.w. 

Bestellingen worden per m2, per laag of per vol pakket geleverd. (Informeer naar de voorwaarden).

Voor het aanbreken van pakketten berekent de fabrikant een toeslag op deelverpakking van € 9,70 incl 21% b.t.w. per soort, dit kunt u herkennen aan de letters DVP in de omschrijving.

Sommige producten worden geleverd op een wegwerp pallet. Voor eenmalige pallets (wegwerp) brengen wij € 5,00 per stuk in rekening. Deze nemen wij niet retour.

 

BESTELLEN

Bestellen kan telefonisch, per email of via onze website. Voor vragen kunt u bellen met  0592-345275,
mailen naar verkoop@hendriksbestrating.nl, of via de contactpagina www.hendriksbestrating.nl .

Wij maken voor u een prijsopgave met de prijs vermeldt zoals op de website. Wij behouden het recht om de prijs aan te passen als wij van de leverancier bericht krijgen dat tussentijds de prijzen worden/zijn verhoogd. Dit vermelden wij voordat u de bestelling hebt bevestigd, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft sturen wij u een bevestiging  met het bedrag dat u kunt overmaken.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging met de datum waarop het bestelde product naar u wordt verzonden. 

 

BEZORGING en LEVERTIJD

De levertijd kan variëren van 3 tot  7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers) . Mocht u de levering later willen hebben kunt u dat aangeven, ook kunt u een uiterste leverdatum aangeven, dit geeft ons ruimte in de planning.
Indien de fabriek onvoldoende/geen voorraad meer heeft kan de levertijd uitlopen, hiervoor vragen wij uw begrip, wij proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden wanneer er dan geleverd kan worden. 

 

Er wordt afgeleverd met een truck met oplegger met laad/los kraan aan boord. De totale lengte van dit voertuig is 16 tot 18 meter. Er wordt te allen tijde geprobeerd aan huis te leveren.

Mocht dit niet lukken, dan is dit overmacht, veroorzaakt door gebeurtenissen  waar de chauffeur geen aandeel in heeft. Dat is ook de reden dat de transportplanners nooit voor 100% kunnen beloven dat er wordt gelost op de plaats waar de klant het graag wil. Die beslissing ligt altijd bij de chauffeur. Deze zal echter altijd zijn/haar best doen om de goederen zo dicht mogelijk bij het afleveradres te lossen.

De materialen worden naast de vrachtauto gelost en er wordt nooit over trottoirs gereden om de los plek te bereiken.

 

Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om de materialen in ontvangst te nemen.

Controleer de geleverde materialen bij aflevering op aantal, afmeting, kleur, mogelijke beschadigingen, productiedatum, en op eventuele andere gebreken alvorens ze te verwerken.
Klachten welke ontstaan door een niet juiste verwerking worden niet door ons in behandelinggenomen. Indien de materialen, na levering, niet aan uw verwachting voldoen, dient dit onmiddellijkte worden gemeld, verwerking mag dan niet plaatsvinden.

Mocht er onverhoopt iets niet kloppen, dient dit per omgaande gemeld te worden. U dient altijd foto’s aan te leveren van het geloste materiaal. Zonder duidelijke foto’s wordt uw melding niet in behandeling genomen. Zorg ook altijd voor een foto van de productsticker op de verpakking.
Reclamatie hierover achteraf is niet mogelijk.

• Materialen die eenmaal zijn verwerkt, zijn als zodanig geaccepteerd en kunnen achteraf geen reden
tot reclamatie zijn. Eventuele herstraatkosten worden niet vergoed.

• Niet alle producten zijn geschikt voor het gebruik van een oprit. Siertegels, producten zonder afstandhouder, zonder facet en alle producten dunner dan 6 cm zijn niet toepasbaar op opritten en mogen derhalve niet toegepast worden, daar waarbij gebruik anders is dan voetverkeer. Zie onze website voor meer informatie hierover.

Retourneren

Hoe kan ik een bestelling retourneren?
U kunt uw bestelling retourneren door telefonisch contact op te nemen direct na ontvangst van de materialen met ons bedrijf.
De kosten voor het retour zenden van artikelen zijn altijd voor rekening van de klant. Sommige leveranciers hanteren een waardevermindering van 25%. Neem daarom altijd op tijd contact met ons op.


Door de fotografie en schermweergave kunnen de kleuren van de producten enigszins afwijken van de werkelijkheid.